اکنون Google پس از 18 ماه سابقه موقعیت مکانی شما را به طور خودکار حذف می کند

thumbnail

پیش از مهلت اجرای قانون حفظ حریم خصوصی مصرف کننده کالیفرنیا (CCPA) در تاریخ اول ژوئیه ، Google تعدادی از به روزرسانی های جدید رازداری را اعلام کرد. این شرکت CCPA را در پست وبلاگ خود ذکر نمی کند ، اما زمان بندی احتمالاً کاملاً تصادفی نیست.

تاریخچه مکان انقضا 18 ماهه اعلامیه اصلی مربوط به سابقه موقعیت مکانی Google و سیاست حذف خودکار پیش فرض 18 ماهه است. سابقه موقعیت مکانی انتخاب است (همیشه اینطور نیست). اما اگر روشن شود ، داده های موقعیت مکانی کاربر پس از 18 ماه اکنون به طور خودکار حذف می شوند. کاربران همچنین می توانند داده های موقعیت مکانی خود را به صورت دستی حذف کرده یا حذف خودکار را در فواصل سه ماه تنظیم کنند.

امروز ، حذف خودکار باید توسط کاربر فعال شود. این دیگر به پیش نخواهد رفت. این بخشی از مجموعه گسترده ای از اقدامات گوگل است تا بتواند پس از چندین رسوایی مربوط به موقعیت مکانی ، در سال گذشته یا بیشتر ، داده های (مکان) خود را به کاربران کنترل کند.

حذف سابقه موقعیت مکانی خودکار

گزینه های حذف خودکار سال گذشته را دنبال می کند. ماه مه گذشته ، Google گزینه های حذف خودکار برای جستجوی ، صدا ، فعالیت YouTube و سابقه موقعیت مکانی را معرفی کرد. این امکان را به کاربران می داد تا بعد از 3 ماه یا 18 ماه داده های خود را به صورت دستی حذف یا حذف کنند ، اما تنظیمات مورد نیاز برای فعال کردن کاربران است.

مطالب مرتبط  20201023 SEL مختصر

فراتر از تاریخچه موقعیت مکانی ، Google می گوید حذف حساب اتوماتیک بیشتر محصولات خود را برای حساب های جدید آورده است:

  • حذف خودکار و فعالیت وب و برنامه همچنین برای حسابهای جدید به مدت 18 ماه پیش فرض خواهد کرد.
  • برای حساب های جدید YouTube حذف خودکار 36 ماه تنظیم شده است.
  • کاربران حسابهای موجود تنظیمات فعلی خود را حفظ کرده و نیاز دارند که آنها را به صورت دستی تنظیم کنند ، اما گوگل اعلام کرد این کار کاربران را به سرعت انجام می دهد.

با این حال ، گوگل توضیح می دهد که “دوره های پیش فرض نگهداری برای سایر محصولات مانند Gmail ، Drive و Photos اعمال نمی شود ، که برای ذخیره ایمن محتوای شخصی شما طراحی شده اند.”

تنظیمات حریم خصوصی و حالت ناشناس. Google همچنین قصد دارد تنظیمات حریم خصوصی را انجام دهد و کنترل راحت تر در نتایج جستجو را کنترل کند. اگر کاربران وارد سیستم شوید ، “می توانید مواردی مانند” بررسی حریم شخصی Google “و” آیا حساب Google من امن است؟ “را جستجو کنید و یک جعبه فقط برای شما قابل مشاهده است ، تنظیمات حریم خصوصی و امنیتی شما را نشان می دهد تا بتوانید به راحتی بررسی کنید یا آنها را تنظیم کنید. “

همچنین با “فشار دادن طولانی” بر روی تصویر نمایه حساب در سمت راست بالا ، استفاده از جستجوی ، نقشه ها و YouTube را در حالت ناشناس در تلفن همراه آسان تر می کند. این به سرعت حالت ناشناس را روشن می کند ، که می تواند دوباره به راحتی به همان اندازه خاموش شود.

مطالب مرتبط  آیا بالای محتوای قیف مورد حمله قرار می گیرد؟ نحوه تنظیم SERP تغییر می کند

چرا اهمیت می دهیم بدگویی نسبت به تغییرات حریم خصوصی Google بسیار آسان است ، هرچند با انصاف نسبت به این شرکت به مرور زمان اوضاع را بهبود بخشیده و حریم شخصی را درک و دسترسی راحت تر می کند. گوگل می گوید بیش از 200 میلیون نفر سالانه از ابزارهای “بررسی حریم خصوصی” خود استفاده می کنند ، که این شرکت “توصیه های فعال” را برای کاربران اضافه می کند.

اما روش دیگری نیز وجود دارد که در آن می توان به روابط عمومی و اعتبار Google اشاره کرد. اگر کاربران اطمینان داشته باشند که داده های آنها به طور خودکار ناپدید می شوند ، ممکن است تمایل بیشتری برای انتخاب به سابقه موقعیت مکانی داشته باشند. و جستجوی ناشناس همچنین ممکن است از برخی از نقص موتورهای جستجوگر با حریم خصوصی مانند DuckDuckGo جلوگیری کند.

در انجام این تغییرات ، بعید است که Google از هر منظر داده یا هدف تبلیغ استفاده کند – 18 ماه مدت زمان طولانی نگه داشتن داده است. در حقیقت ، برعکس: اگر کاربران احساس اعتماد به نفس بیشتری داشته باشند و با سابقه موقعیت مکانی ارتباط برقرار کنند ، نه اینکه آن را کاملاً دور بیندازند ، مستقیماً به Google و تبلیغ کنندگان آن سود می رسانند.

پس از 18 ماه برای اولین بار در موتور موتور جستجو ، Google اکنون تاریخچه موقعیت مکانی شما را حذف می کند.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top